Om meg

Jeg heter Nina Elise Furu, og er født i 1962. Jeg har jobbet med nett siden 1995, da webben var ny i Norge. Sammen med min mann Jakob eier jeg selskapet Webgruppen, som er størst i Norge (tror jeg) på det å kurse profesjonelle nettmarkedsførere. Vi leverer blant annet den internasjonale sertifiseringen i digital marketing for Norge, og har praktiske endagskurs innen alt fra videoproduksjon til webanalyse.

Jeg driver også en rekke andre prosjekter. For eksempel har jeg skrevet en rekke fagbøker om webkommunikasjon, et enkelt arbeidsboks-kurs for gründere (spesielt innen alternativ virksomhet) som vil komme i gang med digital markedsføring, og et epost-kurs om å bygge et rikere liv.

I tillegg designer og lager jeg smykker med spirituelt tilsnitt under paraplyen Elyse Spiritual Jewellery. Jeg lager også meditasjonsmalaer, og holder kurs i malameditasjon på alternativmesser som Body Mind Spirit.

Hvis du vil komme i kontakt med meg, er det bare å sende en epost til ninafuru (at) gmail.com Ellers er jeg på de aller fleste større sosiale medier, og kan også kontaktes der.